Wentelteefjes met gebakken appeltjes en pindakaas
Ingrediƫnten
- 4 volkoren boterhammen
- 1 ei
- 200 ml (plantaardige) melk
- snufje kaneel
- 1 appel
Voorbereiding
Klop het ei, de melk en de kaneel los in een diep bord. Wentel (pun intened) het brood er stuk voor stuk in.
Verhit intussen wat olijfolie in een pan, of gebruik een antikleefpan (dan hoef je geen olijfolie toe te voegen). Bak de sneetjes op een middelhoog vuur goudbruin aan elke kant. Snij intussen je appel in stukjes en voeg deze toe. Indien gewenst kan je extra kaneel toevoegen aan de appels.
Smeer je wentelteefje in met pindakaas en beleg met de gebakken appel stukjes.
Smakelijk!
Voedingswaarden
energie | 320 kcal |
eiwitten | 16 g |
koolhydraten | 41 g |
waarvan suikers | 12 g |
vet | 9 g |