Snickeroats
Ingrediënten
- 200 ml halfvolle of plantaardige melk
- 35 gram havermout
- 5 gram zwarte chocolade (min. 72%)
- 1 tl pindakaas
- 2 dadels
- 1 handvol ongezouten pinda’s
Voorbereiding
Breng eerst de melk aan de kook en voeg er daarna de havermout bij. Verlaag het vuur en roer het havermout goed door de melk.
Breek vervolgens de chocolade in stukken en voeg het bij de havermoutpap. Roer het goed door zodat de chocolade smelt.
Ontpit intussen de dadels en snij deze in stukken.Voeg deze samen met de pindakaas aan de havermout en laat alles op een zeer laag vuur wat opwamen.
Hak tenslotte de pinda’s fijn en doe deze laatste nog bij de rest van je papje. Klaar! Beter dan een snicker! En vooral: enorm vullend.
Smakelijk.
Voedingswaarden
energie | 201 kcal |
eiwitten | 8 g |
koolhydraten | 20 g |
waarvan suikers | 8 g |
vet | 9 g |