Kokos-appel cake
Ingrediënten
- 1 appel
- 50 gram kokosmeel
- 1,5 theelepel bakpoeder
- 60 ml olijfolie
- 4 eieren
- 1 eetlepel honing
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 180°C.
Snij vervolgens 3/4 van je appel in blokjes. Snij de rest in reepjes (om de bovenkant van je cake te bedekken).
Klop de eieren los in een aparte kom. Voeg er de olijfolie en honing aan toe en meng alles goed dooreen.
Meng het bakpoeder en de kokosmeel in een grote kom. Voeg deze beetje per beetje toe aan het eimengsel.
Doe er tenslotte nog de appelblokjes bij en roer alles goed door.
Giet het beslag in een met bakpapier beklede cakevorm, werk af met de appelreepjes en zet de cake gedurende 45 minuten in de oven.
Heerlijk!
Voedingswaarden
energie | 108 kcal |
eiwitten | 11 g |
koolhydraten | 6 g |
waarvan suikers | 3 g |
vet | 11 g |