Chocoladerepen
Ingrediƫnten
- 2 rijstwafels
- 50 gram ongezouten en ongebrande noten
- 2 el zonnebloemolie
- 2 el cacao
- 1 el honing
- 75 gram pindakaas
- 50 gram zwarte chocolade (min. 72%)
Voorbereiding
Verkruimel de rijstwafels in een grote mengkom. Zorg ervoor dat je kleine stukjes hebt.
Doe de noten in een blender en blend tot je kleine stukjes hebt.
Neem ondertussen de zonnebloemolie, de chocolade, de cacaopoeder en pindakaas en verwarm deze een tweetal minuten in de microgolfoven. Zorg dat het een lopend geheel wordt. Meng vervolgens door de rijstwafels en nootjes.
Leg dan alles op een bakplaat en druk plat. Zet het geheel minimum een uur in de koelkast.
Smakelijk!
Voedingswaarden
energie | 326 kcal |
eiwitten | 7 g |
koolhydraten | 15 g |
waarvan suikers | 7 g |
vet | 25 g |