Tortizza
Ingrediënten
- 2 volkoren tortilla's/wraps
- 4 el passata (2 per tortilla)
- 1 ajuin in ringen
- 1 paprika in reepjes
- 1 tomaat in schijfjes
- 75 gram mini mozzarella bolletjes
- 2 handenvol olijven (1 per pizza)
- tijm
- peper & zout
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200 ˚C. Besmeer de tortilla met de passata en beleg verder met de ajuin, paprika & tomaat.
Verdeel vervolgens de mozzarella bolletjes en kruid af met tijm, peper & zout.
Bak tenslotte de tortillapizza's ongeveer 10 min in de oven. Ze zijn klaar wanneer ze krokant zijn.
Lekker in combinatie met een slaatje!
Smakelijk!
Voedingswaarden
energie | 281 kcal |
eiwitten | 12 g |
koolhydraten | 29 g |
waarvan suikers | 3 g |
vet | 12 g |