Salade met aubergine & wortel with a twist
Ingrediënten
- 4 wortels
- 1 aubergine
- 2 sinaasappelen
- 15 gram koriander
- 4 stengels lente-ui
- 1 zak gemengde salade
- olijfolie
- peper en zout
Voorbereiding
Verwarm eerst de oven op 200°C.
Schil de wortel en snij deze in dunne plakjes. Snij ook de aubergine in plakjes.
Leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met een beetje olijfolie. Kruid af met peper en zout en laat gedurende een halfuur garen in de oven.
(Neem je dit mee als lunch kan je dit gemakkelijk de dag ervoor doen)
Schil intussen de sinaasappel en snij deze in partjes. Snij de lente-ui in fijne ringen en hak de koriander fijn.
Zijn je groenten klaar? Dan kan je alles mengen met de salade en verder op smaak brengen met een beetje olijfolie, peper & zout. Smakelijk!
Voedingswaarden
energie | 222 kcal |
eiwitten | 6 g |
koolhydraten | 25 g |
waarvan suikers | 15 g |
vet | 8 g |