Pastasalade
  • 20 min
  • 521 kcal
  • 2 pers

Pastasalade

Ingrediënten

  • 120 gram volkoren pasta
  • 100 gram diepvrieserwten
  • 1 paprika
  • 1 komkommer
  • twee handenvol (zwarte) olijven
  • 50 gram feta (verkruimeld)
  • 1 blikje tonijn (in eigen nat)
  • een half blikje maïs

 

Dressing:

  • maximaal 1 el yogorette dressing per persoon

 

Voorbereiding

Kook de volkoren pasta zoals vermeld op de verpakking. Zet nog een extra pot water op het vuur en kook er de erwten een tiental minuten in.

Reinig intussen de paprika en komkommer en snij deze vervolgens in blokjes. Halveer vervolgens de olijven en verkruimel de feta. Meng alles bij elkaar, samen met de tonijn en maïs en werk eventueel af met een dressing en/of peper & zout.

Heerlijk als slaatje zowel als lunch als bij de bbq!

 

Voedingswaarden

energie521 kcal
eiwitten35 g
koolhydraten21 g
waarvan suikers8 g
vet15 g

Lets kickstart this healthy lifestyle!

BE 0774.902.217

Alles weten over die gezonde levensstijl?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en ontvang alles wat je moet weten om gezond te leven, eten en sporten.