Pastasalade
Ingrediënten
- 120 gram volkoren pasta
- 100 gram diepvrieserwten
- 1 paprika
- 1 komkommer
- twee handenvol (zwarte) olijven
- 50 gram feta (verkruimeld)
- 1 blikje tonijn (in eigen nat)
- een half blikje maïs
Dressing:
- maximaal 1 el yogorette dressing per persoon
Voorbereiding
Kook de volkoren pasta zoals vermeld op de verpakking. Zet nog een extra pot water op het vuur en kook er de erwten een tiental minuten in.
Reinig intussen de paprika en komkommer en snij deze vervolgens in blokjes. Halveer vervolgens de olijven en verkruimel de feta. Meng alles bij elkaar, samen met de tonijn en maïs en werk eventueel af met een dressing en/of peper & zout.
Heerlijk als slaatje zowel als lunch als bij de bbq!
Voedingswaarden
energie | 521 kcal |
eiwitten | 35 g |
koolhydraten | 21 g |
waarvan suikers | 8 g |
vet | 15 g |