Omeletrolletjes
Ingrediënten
- 4 eieren
- 1 handvol geraspte parmezaanse kaas
- 2 handenvol verse spinazie
- 2 el (magere) platte kaas
- 8 blaadjes basilicum
- 25 g rucola
- 2 tl olijfolie
Voorbereiding
Klop eerst de eieren los in een kom en meng er de geraspte parmezaanse kaas door. Meng er de spinazie door en kruid het af met peper en een beetje zout.
Giet het eimengsel in een braadpan met een scheutje olijfolie en laat langzaam garen. Wanneer de omelet klaar is, laat je deze afkoelen.
Je kan intussen de platte kaas voorbereiden. Hak eerst de basilicum blaadjes en de rucola fijn. Meng deze met de verse kaas en de olijfolie. Bestrijk de afgekoelde omelet met deze bereiding, rol ze vervolgens op en snijd ze in dikke schijven.
Je kan dit eventueel serveren met één van onze slaatjes.
Klaar! Smakelijk
Voedingswaarden
energie | 187 kcal |
eiwitten | 34 g |
koolhydraten | 11 g |
waarvan suikers | 1 g |
vet | 26 g |