Gezondere eiersalade
Ingrediënten
- 4 eieren
- 1 tl mosterd
- 2 el Griekse yoghurt (<10%)
- 1 sjalot (klein)
- snuf paprikapoeder
- snuf kerriepoeder
- 1 eetlepel bieslook
- peper en zout
Voorbereiding
Kook de eieren hard in ongeveer 8-10 minuten. Laat de eieren schrikken met koud water en pel ze vervolgens. Snijd ze in kleine stukjes.
Snipper de sjalot zo fijn mogelijk en voeg dit samen met de de yoghurt en mosterd toe in een kommetje. Breng op smaak met de paprikapoeder, de kerriepoeder, peper en zout en meng goed.
Hak vervolgens de bieslook fijn en voeg dit, samen met de eieren, toe aan het yoghurt mengsel.
Bon appétit!
Voedingswaarden
energie | 53 kcal |
eiwitten | 10 g |
koolhydraten | 5 g |
waarvan suikers | 0 g |
vet | 7 g |