Gevulde paprika's
Ingrediënten
- 4 paprika’s
- 1 zakjes couscous
- 1 blokje groentebouillon
- 100 gram olijven
- 65 gram feta
- een handvol basilicum
- één eetlepel olijfolie
Voorbereiding
Verwarm de oven op 180°C.
Snijd de paprika’s in twee en zet deze in een ovenschaal. Sprenkel er één eetlepel olijfolie over en kruid af met peper en zout. Zet de schaal gedurende een halfuur in de oven.
Snij intussen de feta en de olijven in kleine stukjes. Wanneer de paprika’s bijna gaar zijn, kan je de couscous koken. Dat doe je in 1l water met groentebouillon.
Wanneer de couscous klaar is, meng je de feta, de olijven en zongedroogde tomaten erdoor. Kruid eventueel af met wat peper en zout.
Vul de paprika's met de couscous en SMAKELIJK!
Voedingswaarden
energie | 507 kcal |
eiwitten | 15 g |
koolhydraten | 62 g |
waarvan suikers | 2 g |
vet | 10 g |