De snelste pasta ter wereld
Ingrediënten
- 130 gram volkoren pasta
- 2 paprika’s
- 1 courgette
- 200 ml passata
- peper & zout
- 2 tl Provençaalse kruiden
- 1 tl paprika kruiden
- optioneel: 1 tl chilipeper (kruid)
- olijfolie of plantaardige bakboter
Voorbereiding
Kook de pasta zoals vermeld op de verpakking.
Verwarm intussen 1 el olijfolie of plantaardige bakboter. Was en snij de groenten in blokjes en stoof deze in de olie.
Verlaag het vuur tot een middelhoog vuur en doe het deksel op je kookpot. Laat ongeveer een tiental minuten stoven.
Doe er de passata en de kruiden bij en laat nog een tiental minuutjes sudderen.
Klaar! Smakelijk
Voedingswaarden
energie | 386 kcal |
eiwitten | 12 g |
koolhydraten | 57 g |
waarvan suikers | 9 g |
vet | 8 g |