Bruschetta met geroosterde groenten
Ingrediënten
- 4 volkoren boterhammen
- 200 gram cherrytomaatjes
- 2 paprika’s
- 1 teentje knoflook
- 4 tl olijfolie
- halve bol light mozzarella
- peper
- optioneel: olijven
Voorbereiding
Halveer de cherrytomaten en snij de paprika in reepjes. Plet de knoflook.
Bak het geheel in een antikleefpan. Kruid af met wat peper.
Rooster vervolgens het brood (in een broodrooster of in je oven).
Bestrijk vervolgens elke boterham met 1 tl olijfolie, verdeel de geroosterde groenten erover en werk af met wat mozzarella. Kruid eventueel nog af met peper en klaar.
PS: geen zin in een boterham? Je kan eventueel ook kiezen voor volkoren pitabroodjes.
Voedingswaarden
energie | 321 kcal |
eiwitten | 14 g |
koolhydraten | 33 g |
waarvan suikers | 1 g |
vet | 14 g |