Boterham met tomatensalsa & geitenkaas
Ingrediƫnten
- 4 sneetjes volkoren boterhammen
- 50 gram geitenkaas
- 2 tomaten
- 1 kleine rode ui
- peper en zout
- 2 tl olijfolie
- twee handenvol salade
- optioneel: pijnboompitten
Voorbereiding
Snij de tomaat in kleine blokjes.
Snipper de ajuin fijn en meng door de tomaat.
Breng de tomatensalsa op smaak met wat peper, zout en de olijfolie.
Neem nu twee van de vier boterhammen. Beleg deze eerst met wat salade en verkruimel er daarna de geitenkaas erover.
Schep vervolgens de tomatensalsa erop.
Werk eventueel af met de pijnboompitten en dek af met de andere boterham.
Geniet!
Voedingswaarden
energie | 321 kcal |
eiwitten | 12 g |
koolhydraten | 37 g |
waarvan suikers | 6 g |
vet | 13 g |