Aardappelsalade
Ingrediƫnten
- 200 gram vastkokende aardappelen
- 1 teentje knoflook
- 1 bos radijzen
- 3 stengels bieslook
- 100 gram zure light room
- peper en zout
Voorbereiding
Schil de aardappelen en snij ze in stukken. Kook ze beetgaar en laat daarna even afkoelen.
Plet vervolgens de knoflook en spoel de bieslook. Hak deze laatste fijn. Meng dit samen met de zure room en kruid af met peper en zout.
Spoel vervolgens de radijzen, verwijder het loof en snij de radijzen in fijne plakjes. Meng de aardappelen en radijzen met de zure room mengeling. Kruid het af met peper en zout en KLAAR!
Je kan hier nog extra groenten aan toevoegen en eventueel nog een portie vis, vlees of vleesvervanger.
Je kan dit warm, lauw of koud eten. Smakelijk!
Voedingswaarden
energie | 193 kcal |
eiwitten | 4 g |
koolhydraten | 27 g |
waarvan suikers | 5 g |
vet | 8 g |