Zomerse pasta
Ingrediƫnten
- 1 ajuin (gesnipperd)
- 1 courgette (in blokjes)
- 2 tomaten (in blokjes)
- 150 gram volkoren pasta
- 150 gram tofu
- 1 el olijfolie
- 2 el light kruidenkaas
- basilicum
- peper & zout
Voorbereiding
Kook de pasta zoals vermeld op de verpakking. Maak intussen de groenten schoon en snij ze zoals vermeld in de ingrediƫntenlijst.
Snij de tofu in blokjes. Verwarm vervolgens de olijfolie in een pan en fruit hierin de ajuin.
Voeg vervolgens de courgette en tomaten toe en laat ze een vijftal minuten stoven op een middelhoog vuur. Voeg als laatste de tofu bij en laat deze kort meewarmen.
Wanneer de pasta gaar is, giet je deze af en meng je ze mee in de pan.
Voeg er tenslotte de kruidenkaas aan toe, kruid af met peper en zout en roer het geheel om.
Werk af met verse basilicum blaadjes. Klaar!
Smakelijk!
Voedingswaarden
energie | 544 kcal |
eiwitten | 26 g |
koolhydraten | 58 g |
waarvan suikers | 14 g |
vet | 21 g |