Vegetarische pasta
  • 30 min
  • 592 kcal
  • 2 pers

Vegetarische pasta

Ingrediƫnten

  • 200 gram volkoren pasta naar keuze
  • 1 courgette (in blokjes)
  • 1 teentje knoflook (geplet)
  • 200 g gepelde tomaten
  • 2 tomaten
  • 1 chilipeper
  • 100 gram champignons (in schijfjes gesneden)
  • 75 gram mini-mozzarellabolletjes (gehalveerd)
  • 1 el olijfolie
  • 1 el Italiaanse kruidenmix
  • 2 tl oregano
  • peper & zout

Voorbereiding

Kook de pasta zoals vermeld op de verpakking.

Snijd eerst al je groenten en verhit vervolgens de olijfolie op een laag vuur. Bak de ajuin samen met de knoflook voor ongeveer 2 min. (tot ze glazig zijn). Voeg vervolgens de tomaten, chilipeper en champignons en laat voor ongeveer 5 min. stoven.

Voeg vervolgens de gepelde tomaten toe. Kruid het geheel af met de Italiaanse kruiden, oregano, peper & zout en breng aan de kook op een laag vuur. Na tien minuten voeg je de mozzarella bolletjes toe en laat je nog even warm worden (niet te lang dat ze nog hapbaar zijn).

Meng tenslotte de pasta met de saus en klaar!


Yummie, smakelijk!

 

Voedingswaarden

energie592 kcal
eiwitten25 g
koolhydraten77 g
waarvan suikers14 g
vet18 g

Lets kickstart this healthy lifestyle!

BE 0774.902.217

Alles weten over die gezonde levensstijl?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en ontvang alles wat je moet weten om gezond te leven, eten en sporten.