Quesadilla’s
Ingrediënten
- 4 volkoren wraps
- 1 aubergine (in dunne plakken, lengte)
- 1 rode paprika (in reepjes)
- 1 teentje knoflook (geperst)
- 200 gram cottage cheese
- 1 avocado (geprakt)
- peper
- zout
Voorbereiding
Snijd de aubergine in dunne plakjes en bak ze in een koekenpan tot ze bruin kleuren.
Snijd intussen ook je paprika in reepjes en leg deze nog even langs de kant.
Meng vervolgens de geperste knoflook met de cottage cheese en kruid af met peper en zout.
Neem nu twee wraps en prak op beide wraps een halve avocado uit. Beleg ze met de aubergine en paprika en verdeel de cottage cheese erover.
Leg de andere twee wraps er bovenop en duw een beetje aan.
Gebruik een paninimaker om de wraps te bakken. Je bakt ze in ongeveer vijf minuten goudbruin langs beide kanten.
Heb je geen paninimaker? Verwarm dan een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak de wraps goudbruin. Je kan de wraps draaien aan de hand van een bord.
Snijd de wraps stukken en klaar. Smakelijk!
Voedingswaarden
energie | 508 kcal |
eiwitten | 26 g |
koolhydraten | 58 g |
waarvan suikers | 8 g |
vet | 24 g |