Pasta met kip & witloof
Ingrediƫnten
- 200 gram volkoren pasta
- 200 gram kippenborstfilet
- 350 gram witloof
- 120 gram (light) kruidenkaas
- peper en zout
- olijfolie
Voorbereiding
Kook de pasta gaar zoals vermeld op de verpakking.
Snij intussen de kippenborstfilet in blokjes en bak de buitenkant bruin in een beetje olijfolie. Reinig vervolgens de witloof en snij deze in reepjes. Voeg ze toe aan de kippenblokjes en kruid af met wat peper en zout.
Wanneer het witloof gekaramelliseerd is, voeg je de pasta eraan toe (je pasta mag nog wat vochtig zijn). Voeg tenslotte de kruidenkaas toe en roer alles goed om. Laat nog enkele minuten meewarmen en KLAAR!
Smakelijk.
Voedingswaarden
energie | 631 kcal |
eiwitten | 45 g |
koolhydraten | 72 g |
waarvan suikers | 7 g |
vet | 18 g |