Pasta arrabiata
Ingrediƫnten
- 200 gr volkoren pasta
- 250 gr tomatenblokjes
- 1 rode peper
- 1 ui
- 1 teen knoflook
- 1 el tomatenpuree
- 2 tl gedroogde oregano
- 1 tl cayenne peper
- snufje zout en peper
- basilicum
Voorbereiding
Kook je pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Snipper ondertussen de ajuin en plet de knoflook. Fruit deze in olijfolie. Wanneer de ajuin en knoflook glazig zijn, voeg je er de peper (gesneden in kleine stukken) aantoe. Laat het geheel even stoven.
Voeg daarna de tomatenblokjes, de tomatenpuree en je kruiden toe en roer alles goed door.
Laat de saus ongeveer 15 minuten zachtjes pruttelen. Klaar!
Serveertip: doe er wat basilicumblaadjes bij.
Voedingswaarden
energie | 490 kcal |
eiwitten | 15 g |
koolhydraten | 82 g |
waarvan suikers | 7 g |
vet | 4 g |