Pasta arrabiata
  • 30 min
  • 490 kcal
  • 2 pers

Pasta arrabiata

Ingrediƫnten

  • 200 gr volkoren pasta
  • 250 gr tomatenblokjes
  • 1 rode peper 
  • 1 ui
  • 1 teen knoflook 
  • 1 el tomatenpuree
  • 2 tl gedroogde oregano
  • 1 tl cayenne peper
  • snufje zout en peper
  • basilicum

 

Voorbereiding

Kook je pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Snipper ondertussen de ajuin en plet de knoflook. Fruit deze in olijfolie. Wanneer de ajuin en knoflook glazig zijn, voeg je er de peper (gesneden in kleine stukken) aantoe. Laat het geheel even stoven.

Voeg daarna de tomatenblokjes, de tomatenpuree en je kruiden toe en roer alles goed door.
Laat de saus ongeveer 15 minuten zachtjes pruttelen. Klaar!


Serveertip: doe er wat basilicumblaadjes bij.

 

 

Voedingswaarden

energie490 kcal
eiwitten15 g
koolhydraten82 g
waarvan suikers7 g
vet4 g

Lets kickstart this healthy lifestyle!

BE 0774.902.217

Alles weten over die gezonde levensstijl?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en ontvang alles wat je moet weten om gezond te leven, eten en sporten.