Orzo met tomatensaus
  • 20 min
  • 471 kcal
  • 2 pers

Orzo met tomatensaus

Ingrediënten

  • 150 gram orzo
  • 2 teentjes look
  • 6 tomaten
  • 125 ml water
  • 75 gram geraspte Parmezaanse kaas
  • 1 el Italiaanse kruiden

Voorbereiding

Verwarm een scheutje olie (olijf of zonnebloem) in een pan, pers de knoflook en fruit deze hierin.

Snij vervolgens de tomaten in stukjes en bak ze ongeveer een minuutje mee met de look. Voeg vervolgens het water en de orzo toe en breng het geheel aan de kook. Laat een tiental minuten doorkoken totdat al het water is opgenomen.

Breng de orzo op smaak met zout, peper en de Italiaanse kruiden. Werk tenslotte af met  de Parmezaanse kaas.

Klaar! En heerlijk.
 

Voedingswaarden

energie471 kcal
eiwitten24 g
koolhydraten62 g
waarvan suikers11 g
vet14 g

Lets kickstart this healthy lifestyle!

BE 0774.902.217

Alles weten over die gezonde levensstijl?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en ontvang alles wat je moet weten om gezond te leven, eten en sporten.