Kabeljauwstoof met couscous
Ingrediƫnten
- 2 teentjes knoflook
- 1 courgette
- 1 wortel
- 1 paprika
- 250 gram passata basilicum
- 300 gram kabeljauwhaasje
- 140 (volkoren) couscous
Voorbereiding
Kook je couscous zoals vermeld op de verpakking en klaar is kees.
Snijd de knoflook fijn en verhit deze in olijfolie. Snij intussen de courgette, wortel en paprika in kleine blokjes, voeg deze toe aan de knoflook en laat even meestoven op een middelhoog vuur voor ongeveer 5 minuten.
Voeg daarna de passata toe en breng op smaak met peper en zout. Breng het geheel aan de kook op een middelhoog vuur.
Laat het geheel voor ongeveer een 15-tal minuten zachtjes pruttelen.
Snijd intussen het kabeljauwhaasje in kleine stukken, kruid deze af en voeg deze toe aan de saus. Laat alles nog gedurende vijf minuten garen. Klaar!
Smakelijk!
Voedingswaarden
energie | 500 kcal |
eiwitten | 42 g |
koolhydraten | 74 g |
waarvan suikers | 8 g |
vet | 2 g |