Soja yoghurt met bosvruchten
Ingrediƫnten
- 200 ml soja yoghurt (natuur of kokos)
- 30 gram aardbeien (in twee)
- 30 gram frambozen
- 30 gram braambessen
- 30 gram bosbessen
- 2 blokje pure chocolade (minimum 72%)
- 30 gram amandelschilfers
Voorbereiding
Verdeel de yoghurt over twee kommen. Was je fruit goed en verdeel ze samen met de amandelschilfers eveneens over de twee kommen.
breek de chocolade in kleine stukjes en verdeel deze ook over de twee komen.
Klaar! Een heerlijk en powerfull ontbijt of dessert.
Eet je dit graag als tussendoortje? Dan kan je de amandelschilfers eventueel weglaten om het minder calorierijk te maken. Al blijven nootjes wel gezond!
Tip: je kan alle soorten fruit gebruiken om te variƫren.
Voedingswaarden
energie | 216 kcal |
eiwitten | 6 g |
koolhydraten | 17 g |
waarvan suikers | 9 g |
vet | 13 g |