Perzik met geitenkas & spek
  • 10 min + 10 min
  • 143 kcal
  • 2 pers

Perzik met geitenkas & spek

Ingrediënten

  • 2 perziken
  • 150 gram zachte geitenkaas
  • 1 el honing
  • 1 tl gedroogde tijm
  • 125 gram magere spekreepjes
  • peper

 

 

Voorbereiding

Een heerlijk recept van onze diëtiste Eva.

Verwarm de oven op 200°C.

Bak de spekreepjes goudbruin in de pan. Meng intussen de geitenkaas met de honing, tijm en peper.

Snij de perziken in twee en haal de pit eruit. Leg ze in een ovenschaal en doe er een lepel geitenkaasmengels in. Werk af met de spekreepjes.

Verwarm ze gedurende 10 min in de oven. Klaar.

Smakelijk! 

 

Voedingswaarden

energie143 kcal
eiwitten11 g
koolhydraten10 g
waarvan suikers8 g
vet6 g

Lets kickstart this healthy lifestyle!

BE 0774.902.217

Alles weten over die gezonde levensstijl?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en ontvang alles wat je moet weten om gezond te leven, eten en sporten.