Koekjes
Ingrediënten
- 2 grote en rijpe bananen
- 120 g volkoren bloem
- 1 tl bakpoeder
- 1 tl kaneel
- 20 g sesamzaad
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 175 °C.
Prak de bananen fijn met een vork. Meng vervolgens de bloem, het bakpoeder en de kaneel samen.
Roer nu het meelmengsel door de gepureerde bananen.
Schep vervolgens op een met bakpapier beklede bakplaat gelijke hoopjes beslag aan de hand van een eetlepel. Bestrooi ter afwerking de koekjes met het sesamzaad en druk de hoopjes nog wat plat.
Bak de koekjes tenslotte ongeveer 15 minuten af. De koekjes moeten goudbruin zijn en blijven zacht vanbinnen.
Voedingswaarden
energie | 83 kcal |
eiwitten | 2 g |
koolhydraten | 14 g |
waarvan suikers | 1 g |
vet | 2 g |