Gezondere snickers
Ingrediƫnten
- 14 medjoul dadels
- 75 g pure chocolade
- 75 g pindakaas
Voorbereiding
Verwijder eerst de pit van de dadels. Dat doe je door de dadels in de lengte doormidden te snijden en de pit eruit te halen.
Vul vervolgens de dadels met de pindakaas en laat ongeveer 30 minuten uitharden in de diepvries.
Smelt intussen de chocolade au-bain marie, haal daarna de gevulde dadels uit de diepvries en besprenkel ze met de gesmolten chocolade. Gebruik hiervoor een lepel.
Zet tenslotte de dadels een kwartiertje terug in de koelkast, zodat de chocolade kan uitharden. Klaar is kees. Smakelijk.
Tip: je kan deze snack een vier Ć vier vijf bewaren in de koelkast.
Voedingswaarden
energie | 128 kcal |
eiwitten | 2 g |
koolhydraten | 18 g |
waarvan suikers | 5 g |
vet | 5 g |