Gezondere snickers
Ingrediƫnten
- 14 medjoul dadels
- 75 g pure chocolade
- 75 g pindakaas
Voorbereiding
Verwijder de pit van de dadels.Vul vervolgens de dadels met de pindakaas en laat ongeveer 30 minuten uitharden in de diepvries.
Snij de chocolade in kleine (gelijke) stukjes en smelt ze gedurende twee minuten in de microgolfoven.
Haal na een halfuur de dadels uit de diepvries en besprenkel ze met de gesmolten chocolade. Gebruik hiervoor een lepel.
Zet tenslotte de dadels nog een kwartiertje terug in de koelkast, zodat de chocolade kan uitharden. Klaar is kees. Smakelijk.
Tip: je kan deze snack een vier Ć vier vijf bewaren in de koelkast.
Voedingswaarden
energie | 128 kcal |
eiwitten | 2 g |
koolhydraten | 18 g |
waarvan suikers | 5 g |
vet | 5 g |