Banaan & pindakaas yoghurtijs
  • 10 min
  • 326 kcal
  • 2 pers

Banaan & pindakaas yoghurtijs

Ingrediƫnten

  • 2 bevroren bananen 
  • 1 el pindakaas 
  • 2 x 125 gram griekse yoghurt (max. 10%)
  • Optie: Zwarte chocolade als topping

 

Voorbereiding

Laat de banaan een vijftal minuten ontdooien zodat ze wat zachter woden.

Mix vervolgens de bananen, pindakaas en Griekse yoghurt in de blender.

Verdeel het ijs over twee kommen en werk eventueel af met stukjes zwarte chocolade.

Heerlijk verfrissend & vullend!

 

Voedingswaarden

energie 460 kcal
eiwitten 32 g
koolhydraten 40 g
waarvan suikers 8 g
vet 20 g

Lets kickstart this healthy lifestyle!

BE 0774.902.217

Alles weten over die gezonde levensstijl?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en ontvang alles wat je moet weten om gezond te leven, eten en sporten.