Appeldessertje
Ingrediƫnten
- 250 gram ongesuikerde yoghurt, skyr, magere platte kaas of griekse yoghurt (2%)
- 1 appel
- 20 gram pure chocolade (min. 72%)
Voorbereiding
Neem de chocolade en breek deze in kommetje kleine stukjes. Zet de chocolade in de microgolfoven en laat smelten. Tip: probeer gelijke stukjes te breken en laat op een lage wattage smelten gedurende 1 Ć 2 min.
Neem intussen de yoghurt en verdeel deze over twee kommetjes. Snij de appel in blokjes en verdeel deze eveneens over de twee kommetjes yoghurt. Wanneer jouw chocolade gesmolten is kan je deze tenslotte ook nog verdelen over beide kommetjes.
Klaar!
Nood aan iets extra? Je kan het afwerken met een handvol nootjes.
Smakelijk.
Voedingswaarden
energie | 161 kcal |
eiwitten | 15 g |
koolhydraten | 13 g |
waarvan suikers | 9 g |
vet | 4 g |