Perzik met geitenkas & spek

10 min + 10 min


143 kcal
2 pers

Ingrediënten

  • 2 perziken
  • 150 gram zachte geitenkaas
  • 1 el honing
  • 1 tl gedroogde tijm
  • 125 gram magere spekreepjes
  • peper

Bereiding

Een heerlijk recept van onze diëtiste Eva.

Verwarm de oven op 200°C.

Bak de spekreepjes goudbruin in de pan. Meng intussen de geitenkaas met de honing, tijm en peper.

Snij de perziken in twee en haal de pit eruit. Leg ze in een ovenschaal en doe er een lepel geitenkaasmengels in. Werk af met de spekreepjes.

Verwarm ze gedurende 10 min in de oven. Klaar.

Smakelijk! 


Voedingswaarden per persoon

energie143 kcal
eiwitten11 g
koolhydraten10 g
waarvan suikers8 g
vet6 g

Hey, your browser is out of date!

We've noticed you're currently using an old version of IE.
We really recommend you update your browser.