Pasta met kip & witloof

20 min


631 kcal
2 pers

Ingrediënten

  • 200 gram volkoren pasta
  • 200 gram kippenborstfilet
  • 350 gram witloof
  • 120 gram (light) kruidenkaas
  • peper en zout
  • olijfolie

Bereiding

Kook de pasta gaar zoals vermeld op de verpakking.

Snij intussen de kippenborstfilet in blokjes en bak de buitenkant bruin in een beetje olijfolie. Reinig vervolgens de witloof en snij deze in reepjes. Voeg ze toe aan de kippenblokjes en kruid af met wat peper en zout. 

Wanneer het witloof gekaramelliseerd is, voeg je de pasta eraan toe (je pasta mag nog wat vochtig zijn). Voeg tenslotte de kruidenkaas toe en roer alles goed om. Laat nog enkele minuten meewarmen en KLAAR!

Smakelijk.


Voedingswaarden per persoon

energie631 kcal
eiwitten45 g
koolhydraten72 g
waarvan suikers7 g
vet18 g

Hey, your browser is out of date!

We've noticed you're currently using an old version of IE.
We really recommend you update your browser.