Appeltaart als ontbijt

10 min + 30 min


149 kcal
4 porties

Ingrediënten

  • 70 gram havermout
  • 250 ml sojamelk
  • 2 appels
  • 1 tl pindakaas (100%)

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180°C.

Meng de havermout met de melk.
Schil de appel en snij deze in vier stukken. Blend deze kort zodat je kleine stukjes appel krijgt.

Voeg de appelstukjes en pindakaas toe aan de melk met havermout en roer goed. Leg het in een ovenschaal en bak ongeveer 30 min in de oven.

Let wel op. Deze taart heeft een zachte binnenkant.
Je kant dit serveren met (rood) fruit en/of een beetje yoghurt.


Smakelijk!

Voedingswaarden per persoon

energie149 kcal
eiwitten5 g
koolhydraten20 g
waarvan suikers8 g
vet4 g

Hey, your browser is out of date!

We've noticed you're currently using an old version of IE.
We really recommend you update your browser.