Amandel-appelcake

15 min + 50 min


211 kcal
10 porties

Ingrediënten

  • 150 gram amandelmeel (verkrijg je door jouw amandelen te mixen)
  • 50 gram volkorenbloem
  • 2 tl bakpoeder
  • 3 el honing
  • 60 ml olijfolie
  • 2 eieren
  • 2 appels

Bereiding

Verwarm eerst de oven voor op 175°C en beleg een kleine cakevorm  met bakpapier.

Maak eerst de amandelmeel door de amandelen te mixen. Meng daarna alle ingrediënten, behalve de appels, door elkaar.
Snij vervolgens de appels in blokjes en schep deze tesnlotte door het beslag.

Giet je beslag in de cakevorm en bak de cake voor ongeveer 50 min. Klaar! Smakelijk.


Voedingswaarden per persoon

energie211 kcal
eiwitten5 g
koolhydraten12 g
waarvan suikers6 g
vet15 g

Hey, your browser is out of date!

We've noticed you're currently using an old version of IE.
We really recommend you update your browser.