Aardappelsalade

15 min


193 kcal
2 pers

Ingrediënten

  • 200 gram vastkokende aardappelen
  • 1 teentje knoflook
  • 1 bos radijzen
  • 3 stengels bieslook 
  • 100 gram zure light room
  • peper en zout

Bereiding

Schil de aardappelen en snij ze in stukken. Kook ze beetgaar en laat daarna even afkoelen.

Plet vervolgens de knoflook en spoel de bieslook. Hak deze laatste fijn. Meng dit samen met de zure room en kruid af met peper en zout.

Spoel vervolgens de radijzen, verwijder het loof en snij de radijzen in fijne plakjes. Meng de aardappelen en radijzen met de zure room mengeling. Kruid het af met peper en zout en KLAAR!

Je kan hier nog extra groenten aan toevoegen en eventueel nog een portie vis, vlees of vleesvervanger.
Je kan dit warm, lauw of koud eten. Smakelijk!


Voedingswaarden per persoon

energie193 kcal
eiwitten4 g
koolhydraten27 g
waarvan suikers5 g
vet8 g

Hey, your browser is out of date!

We've noticed you're currently using an old version of IE.
We really recommend you update your browser.