Vegetarische vleesvervangers

Inhoud

  • Vegetarische vleesvervangers
  • Keuken- en winkeltips

Overzicht

Inleiding

Inleiding

Inleiding

Inleiding

Graanproducten

Graanproducten

Beleg

Beleg

Groenten & fruit

Groenten & fruit

Sauzen

Sauzen

Koeken

Koeken

Plantaardige producten

Plantaardige producten

Vetstof

Vetstof

Dranken

Dranken

Noten

Noten

Vlees & vis

Vlees & vis

E-book

E-book

Vegetarische vleesvervangers

Vegetarische vleesvervangers

Extra

Extra

Melkproducten

Melkproducten

Zoetstoffen

Zoetstoffen

Lactose-intolerantie

Lactose-intolerantie

Kant-en klare maaltijden

Kant-en klare maaltijden

Gezond weekmenu

Gezond weekmenu

Slot

Slot

How to ...

How to ...

Bonus hoofdstuk: quick & easy weekmenu

Bonus hoofdstuk: quick & easy weekmenu

The End

The End

Algemeen

Regelmatig vlees vervangen? Yesss, doen! Het is goed voor de gezondheid en het komt het milieu ook ten goede. Plantaardige voedingsmiddelen zoals peulvruchten (o.a. linzen, edamame,... ) brengen redding. Net als tofu (ook wel tofoe of tahoe), tempé en seitan.

Kies eens voor veggie

Je doet er goed aan om minstens één maal per week vlees links te laten liggen en een vegetarische maaltijd te verobberen. Het is dan wel belangrijk dat je een andere eiwitbron voorziet. Welke eiwitbronnen krijgen dan de voorkeur?

Keukentip

Burgers, lekker!! Dat kan op basis van groenten of bonen. Tofu, weinig smaak? Gebruik dan (veel) kruiden. En nog meer tips om een vegetarische maaltijd te serveren!

Hey, your browser is out of date!

We've noticed you're currently using an old version of IE.
We really recommend you update your browser.