Jouw Coaches

Ontmoet jouw coaches:

 

 

Boek hier jouw gratis coaching sessie

PersonalFit werkt uitsluitend met gepassioneerde EN getalenteerde coaches: erkende diëtites met eenzelfde visie. Geen dieet, geen wondermiddelen, geen lapmiddelen EN geen verboden middelen.
Gecertificeerde personal trainers met kennis van zaken. We houden rekening met blessures, gevoeligheden, zwangerschappen, postpartum lichamen, ...

Ontdek het zelf:

Sabrine Zarti

Sabrine Zarti

Voedingsdeskundige & personal trainer

Hej, ik ben Sabrine. Founder van het platform! De reden dat ik het platform heb opgericht, is omdat ik mij jaren slecht in mijn vel heb gevoeld. Ik heb een hele batterij aan diëten uitgeprobeerd, ben overdreven hard gaan sporten, maar het resultaat bleef uit. Na (veel te) lang uitstellen, heb ik aangeklopt bij een diëtiste. Met de nodige hulp heb ik een gezonde levensstijl ontwikkeld die ik zonder veel moeite of opofferingen de rest van mijn leven kan volhouden. Mijn eigen zoektocht heeft me geleerd dat iederéén gezond en fit kan zijn. Zonder veel moeite. En sneller dan je zelf zou denken. Met het juiste duwtje en de nodige kenins kom je al een hele eind.

Het is mijn missie om als founder, voedingsdeskundige & personal trainer zoveel mogelijk (drukbezette) vrouwen te helpen naar een gezond en fit lichaam. En dat voor de rest van JOUW leven.

Eva Debie

Eva Debie

Erkende diëtiste

Ik ben Eva, een echte foodie die zot is van chickennuggets! Al van voor mijn opleiding was ik vastberaden om mensen te begeleiden, stimuleren en motiveren tot een gezonde levensstijl. Op dit moment combineer ik verschillende jobs, daarom weet ik als geen ander dat gezonde voeding soms moeilijk te combineren is met een drukke levensstijl. Ik streef ernaar om samen met jou een persoonlijke advies op maat uit te werken. Het woord diëten is omstreden. Ik geloof in gezonde voeding en in het veranderen van voedings-en leefgewoontes op lange termijn. Graag begeleid ik jou naar een gezonde(re) levensstijl!

 

Mariem Chiairi

Mariem Chiairi

Erkende diëtiste

Hey! Ik ben Mariem Chiairi, erkende diëtiste. Ik geloof er echt in dat we onze gezondheid kunnen verbeteren door gezond te eten, voldoende te bewegen en een levensstil aan te leren dat haalbaar is op lange termijn. Ik heb het zelf ook ervaren. Een aantal jaren geleden had ik heel wat last van darmklachten. Maar door mijn voeding aan te passen, ben ik erin geslaagd om mijn klachten te verbeteren.
Mijn missie? Jou vooral helpen naar een gezondere en fittere levensstijl!

Emma Billiet

Emma Billiet

Erkende diëtiste

Hey! Ik ben Emma, diëtiste en ik sta jullie hier graag bij rond alles at met gezonde voeding te maken heeft.
Net zoals veel vrouwen heb ik zelf ook veel gedieet in mij leven. Ik was continue op zoek naar het perfecte lichaam. Diëten stond voor mij vooral gelijk aan zo weinig mogelijk eten. Daardoor had ik heel veel honger en hield ik die diëten nooit vol. Ik voelde mij elke keer gefaald en mislukt.
Daarom heb ik beslist om mij om-en bij te scholen naar diëtiste. Daardoor besefte ik des te meer dat ik verkeerd bezig was en dat ik mijn doelen op lange termijn nooit ging halen.

Mijn missie? Mijn kennis overbrengen en zo zoveel mogelijk vrouwen helpen naar een gezondere levenstijl.

Nicolet Boon

Nicolet Boon

Gecertificeerd personal trainer

Hi! Ik ben Nicolet. Mama van twee kindjes, Sofia van 6 en Nora van 4. Ik geef sinds de geboorte van mijn oudste sportles aan groepen (zwangere) vrouwen en sinds 2019 werk ik ook als personal trainer. Het is zo fijn om op deze manier een positieve bijdrage te kunnen leveren aan het leven van vrouwen. Ik geniet er van om vrouwen te laten ontdekken hoe fijn het is om te sporten en het ondanks onze drukke agenda's toch een prioriteit te maken.

Lets kickstart this healthy lifestyle!

BE 0774.902.217

Alles weten over die gezonde levensstijl?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en ontvang alles wat je moet weten om gezond te leven, eten en sporten.