Hoe werken de online sessies?

Een online sessie wordt georganiseerd in een Google Meet. Je hoeft niets op voorhand te installeren, voor je sessie krijg je een link van je coach. Het enige wat je hoeft te doen is op de link te klikken.

De sessies met je diëtiste zijn typische online meetings. De sessies met je personal trainer zijn online sportsessies. Dat houdt in dat je samen met je personal trainer gaat sporten. Je personal trainer doet één van jouw op maat gemaakte trainingen samen met jou en geeft feedback waar en indien nodig.
Hij/zij vertelt je ook waar er nog werk aan de winkel is en geeft je tips en tricks hoe je je houding, conditie en techniek kan verbeteren.

Alles gebeurt online, word ik dan wel voldoende gemotiveerd?

Het antwoord is hier volop JA! Je wordt zelf meer gemotiveerd of begeleid dan wanneer je een offline coach hebt.
De reden is dat omdat alles online gebeurt en alles online gelogd wordt, je coach je intensiever kan opvolgen tussen de verschillende sessies. Wanneer je coach merkt dat je het wat 'laat hangen' dan neemt hij of zij contact op om een nieuwe sessie in te boeken.

Daarnaast hou je tussen de sessies door contact met jouw coach(es). Zo beperk je je niet tot enkel die ene sessie per maand, maar heb je meermaals per maand contact met jouw coach(es).

Wat is het verschil tussen The Push en The Move?

Bij The Push krijg je op maat gemaakte trainingsschema's op basis van een vragenlijst die je invulde. Maandelijks krijg je een nieuw schema. Dit abonnement is maandelijks opzegbaar.


Bij The Move krijg je maandelijks een één op één personal training sessie, op basis daarvan krijg jouw trainingsschema's. Je wordt ook gedurende de volledige maand begeleid en aangemoedigd. The Move is een traject dat zes maanden loopt. Je hebt wel de niet-tevreden-geld-terug-garantie.

Wat zijn vragenrondes?

Vragenrondes worden gebruikt binnen The Push om jouw vragen aan jouw coach te kunnen stellen. Het is een manier om in contact te blijven met jouw coach tussen de schema's heen. Je hebt elke maand een vragenronde waarbij je jouw coach gerichte en persoonlijke vragen kan stellen. Dat kan tips zijn bij bepaalde oefeningen, vragen over jouw schema, aanpassing van jouw schema, ...

Met welke vraag je op dat moment ook zit, je kan het aan je coach stellen. En die beantwoord ze met plezier ;).

Wat is het verschil tussen The Move, The Food & The Combo

The Move is een personal trainer met maandelijks een nieuw schema op maat.
The Food is begeleiding op vlak van voeding met een diëtiste.
The Combo is beiden (voeding & sport).

Alle 1-op-1 trajecten zijn trajecten van zes maanden.

Wat is het verschil met The Move & Youtube video's?

The Move is personal training op maat. Onze personal trainer Sabrine houdt rekening met jouw blessures en gevoeligheden, maar ook met jouw doelstellingen. Wil je fitter zijn? Een betere conditie? Een sterker bovenlichaam of onderlichaam? Je krijgt elke maand een nieuw schema zodat de workouts niet beginnen te vervelen. Je bouwt maand na maand op, zonder dat je na elke workout pomp af bent.


Daarnaast word je bij The Move aangemoedigd en tussentijds opgevolgd. We laten jou dus niet alleen ;).

 

Youtube video's houden geen rekening met jouw specifieke situatie's. Ze worden na verloop van tijd saai en niet meer uitdagend.

Hoe weet ik of een diëtiste iets voor mij is?

Ben je iemand die al jaren aan het diëten is? Is het jojo-effect jouw niet ongekend? Zie je door de bos de bomen niet meer? Wat is nu gezond? Wat niet? Heb je vreetbuien? Weet je niet meer wanneer je honger hebt? Ben je tenslotte op zoek naar meer rust rond voeding en jouw gewicht? Dan is een diëtiste iets voor jou.

Is het niet allemaal wat duur?

Wanneer je onze prijzen vergelijkt met de marktprijzen dan zijn we aan de goedkope kant. Zo vraagt een personal trainer per sessie tussen de €45 en €85. Bij ons ontvang je aan €59 een volledige maand personal training met de nodige oplossing!

Een diëtiste kost jou snel €50/sessie. Bij ons heb je zeven sessies op zes maanden EN tussentijdse opvolging.
Daarnaast hoef je jou niet te verplaatsen en bespaar je jouw transportkost dus ook uit.

Het grote verschil? PersonalFit vraagt een commitment van zes maanden, omdat het zolang duurt om jouw levensstijl aan te passen. Maar, ben je na die zes maanden niet tevreden? Dan krijg je gewoon jouw geld terug!

Lets kickstart this healthy lifestyle!

BE 0774.902.217

Alles weten over die gezonde levensstijl?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en ontvang alles wat je moet weten om gezond te leven, eten en sporten.