Boek jouw coaching sessie

Vragen over jouw gezonde levensstijl? Zit je vast?

Weet je niet goed hoe het verder moet op vlak van voeding en/of sport? Kan je wel wat gouden raad gebruiken van iemand die er kennis van heeft? Dan is deze gratis coachingsessie ter waarde van €50 iets voor jou.

Boek hier

Heb je nog vragen? Weet je niet goed welk programma bij jou past? Of wil je gewoon eens brainstormen over hoe jij een bepaalde move/food challenge zelf kan tackelen? Boek dan een gratis coaching sessie in met ons!

Tijdens deze online 45’ call, luisteren we naar JOU. We geven jou tips & tricks waar je onmiddellijk mee aan de slag kan. Er is geen addertje onder het gras, geen kleine letters of geen aankoopverplichting. Je wint er sowieso een toffe babbel mee en een rugzak vol nieuwe inzichten.


Waar wacht je nog op? Inboeken is de boodschap ⬇️.

https://youtu.be/jDjMz9aZ-64
 

Tijdens deze online 45’ call, zal je…

Ontdekken hoe verandering werkt voor jou!

Tijdens onze call ontdek je welke gezonde gewoontes je al hebt en hoe je hier makkelijk op kan verder bouwen. Daarnaast zoomen we in op lastige vragen waar jij op vastloopt zoals:

  • Ik ben al 2 jaar bevallen, maar raak die extra kilo’s niet kwijt.
  • Ik voel me vaak futloos, maar geen idee waarom.

 

 

Een mini-opleiding krijgen rond voeding en beweging

Vaak last van nekpijn? Vermager je maar niet ondanks alle moeite? Geen idee of kokosolie gezond is? Kan je dat emotioneel eten maar niet laten? 

Wat het ook is, we delen graag tal van handige tips én advies die je onmiddellijk al kan uittesten! 

 

 

 

 

Een concreet plan opstellen om aan je doelen te werken

Je leert welke gewoontes er precies aan de basis liggen van je probleem én we stellen concrete doelen op waar jij mee aan de slag kan. Dit mét of zonder onze hulp! Je hoeft tijdens het gesprek dus nog helemaal niets te beslissen. 

 

 

 

Dankzij jullie tips en dankzij de oefeningen, heb ik echt het gevoel dat ik op de goede weg ben om een goede balans te vinden en om een gezonde levensstijl te hebben. 1000x bedankt, jullie hebben me echt heel goed geholpen!!
– Kim
Jarenlang stond ik elke dag op met pijn in mijn onderrug. Na een maand het programma van PersonalFit gevolgd te hebben, was die lage rugpijn volledig verdwenen. Ik kon het zelf niet geloven
– Siel
Na mijn zwangerschap bleven die overtollige kilo's zitten, ik had wat extra motivatie nodig om deze eraf te krijgen en wou vooral meer energie krijgen om met mijn zoontje te spelen. Na één maand voelde ik al een enorm energieverschil!
– Stefanie

Lets kickstart this healthy lifestyle!

BE 0774.902.217

Alles weten over die gezonde levensstijl?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en ontvang alles wat je moet weten om gezond te leven, eten en sporten.