Abs Abs Abs Programma

10 weken Abs Abs Abs programma
 

Zet je NU op de wachtlijst

 

Je wil graag jouw buikspieren verstevigen, en dat het liefst van thuis uit. Maar je wil ook een stok achter de deur. Iemand die jou begeleid, waarbij je terecht kunt met al jouw vragen en die jou toch (een beetje) verplicht om jouw oefeningen te doen en jou voldoende uitdaagt.

 

 

Herkenbaar? Je bent niet alleen ⬇️

Keer op keer zien we situaties waarin vrouwen…:

- Niet goed weten waar ze mee bezig zijn.

Is het normaal dat ik last heb aan mijn onderrug?

- Maar niet in die groepsles geraken door tal van omstandigheden.

Het ging mij deze keer écht lukken, maar dan werd ons kindje ziek ...

- Sporten opgeven omdat ze geen verplichting voelen

Ik was goed gestart, maar omdat altijd maar alleen thuis te doen. Pff, laat maar.

https://youtu.be/Rsw9w44zohs

Het kan ook anders!
Ons Abs Abs Abs programma is een online lessenreeks die…


 

Jouw buikspieren verstevigt

Gedurende 10 weken sporten we samen op dinsdagavond (19u30 tot 20u30) vanuit je living! Onze personal trainer Sabrine ontwikkelde dit programma speciaal voor elke vrouw die buik- en bekkenbodemspieren wil verstevigen. Ze nam de beste en leukste oefeningen vanuit haar 1-op-1 coachingsessies & goot dit samen in een uitdagend maar leuk programma.
 

 

 

 


De oefeningen aanpast op maat van jouw lichaam!

Er worden maximum 15 vrouwen toegelaten zodat we iedereen nauw kunnen opvolgen. Heb je een blessure? Voelen bepaalde bewegingen oncomfortabel aan? Net bevallen? Ben je een beginner of eerder gevorderd? Elk lichaam & elke vrouw is anders! En daar houden wij rekening mee. Daarom heeft elke oefening 3 modificaties. Zodat jij op jouw niveau sport.

 

 

Begrijpt waar je doorgaat – iedereen zit in hetzelfde schuitje als jij!

10 weken zonder één sessie te missen? Nee hoor… Jij mag MOET ook 1 joker inzetten op lastige dagen! Dan stuur je je kat naar de les én kan je nadien dankzij de opname je workout doen op een beter moment. Daarnaast is het fijn dat we sporten met een klein groepje van (leuke) dames. Er is begrip voor elkaars situaties en SAMEN gaan we er voor!

 

 

Iets voor jou?  De volgende reeks start op 13/09

Zet je NU op de wachtlijst, dan krijg je 24u voorrang om in te schrijven

Maar... Waarom zou het deze keer wél werken?

  • Elke dinsdag om 19u30 heb je een vaste afspraak en dus jouw virtuele stok achter de deur.
  • Het programma houdt rekening met blessures, gevoeligheden en verschillende niveaus (ook POSTPARTIM). Je hoeft je dus zeker niet onzeker te voelen!
  • Het is een programma: met andere woorden we bouwen op en elke week wordt het een beetje moeilijker.
  • Het is volledig op maat: geen last van die rug, pols of knieën. Er wordt telkens met JOU & jouw niveau rekening gehouden.
  • Je hebt twee jokers waardoor je twee keer kan zeggen: nu even niet. En geloof ons, dat hebben wij als vrouw allemaal wel eens nodig ;).
  • Betaalbaar: €90 voor een betaalbaar programma? Yes please!
Jarenlang stond ik elke dag op met pijn in mijn onderrug. Na een maand het programma van PersonalFit gevolgd te hebben, was die lage rugpijn volledig verdwenen. Ik kon het zelf niet geloven
– Siel
Dankzij jullie tips en dankzij de oefeningen, heb ik echt het gevoel dat ik op de goede weg ben om een goede balans te vinden en om een gezonde levensstijl te hebben. 1000x bedankt, jullie hebben me echt heel goed geholpen!!
– Kim
Na mijn zwangerschap bleven die overtollige kilo's zitten, ik had wat extra motivatie nodig om deze eraf te krijgen en wou vooral meer energie krijgen om met mijn zoontje te spelen. Na één maand voelde ik al een enorm energieverschil!
– Stefanie

Lets kickstart this healthy lifestyle!

BE 0774.902.217

Alles weten over die gezonde levensstijl?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en ontvang alles wat je moet weten om gezond te leven, eten en sporten.